Posted on

Nemam pojma kako ovo funkcionira!!

Dakle, nemam pojma kako ovo funkcionira, ali probat ću, šta me košta (valjda ništa, taj dio još nisam proučila). Vidim da je moderno ostavljati svoj pisani trag na bespućima interneta pa si mislim, što ne bih i ja kad već (trenutno) imam vremena. Ne namjeravam pisati o cvijeću, kuhinji, djeci i kućnim ljubimcima. Ustvari, ovo potonje bi se moglo nekako uvući među redove jer je moj kućni ljubimac, moja vječna inspiracija, tj. njegova zloća i glupost je nešto što me svakodnevno uveseljeva pa sam sigurna da će naći svoje mjesto tu negdje. Ustvari nemam namjeru pisati o ničem suvislom. Kao što je rekao veliki Eugene Ionesco, moja je poruka jedno veliko ništa.

Osim mog psa, moje je nadahnuće usko vezano uz postojanje mojih susjeda. Znam, svatko ima susjede o kojima bi se dao napisati omanji roman. Nije nikakva ekskluziva imati problematične i osebujne susjede, možda sam i ja  susjeda nekome tko me promatra isti način.

I moji su susjedi i ja slika  i prilika svega onoga što se događa u jednom zanimljivom riječkom kvartu, Vežici. Zavirivši podmuklo u tuđi svijet, zavirila sam i u neka neotkrivena područja neotkrivene sebe.

Ovo je za sve one koji imaju strpljenja postati čitači, a samim time i sudionici  priče o onome što se događa  sada i tu….

Advertisements

About bobocka18

Dominantno obilježje današnjeg društva je bespomoćnost normalnih ljudi, koprcanje u vlastitim frustracijama i nemogućnost promjene degeneriranosti na koju smo i sami svedeni. Tiho, nemoćno i jalovo vrištati pisanjem, jedino je što preostaje, barem kao dokaz pred samim sobom da uopće postojimo.

One response to “Nemam pojma kako ovo funkcionira!!

  1. rijecka p ⋅

    super bobočka……..kat po kat

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s